Wat doen wij voor u?

Wij zijn pas tevreden als u ons als eerste bij uw zorgen of ideeën betrekt. Denken met u mee en zetten vervolgens samen met u de lijnen uit. Onze opgaven zijn zeer veelzijdig. Onderstaand een opsomming die zeker niet limitatief is.

Begeleiding naar het notariaat voor het opstellen of actualiseren van huwelijksvoorwaarden en testamenten, statuten, aandeelhoudersovereenkomsten. Het jaarverslag en aangiften inkomstenbelasting laten verzorgen op basis van doordachte advisering in de geest van de ondernemer en zijn familie. Verder spin in het web richting banken voor financieringen, vermogensbeheerder(s), advocatuur, corporate finance specialisten en verzekeringsintermediar(s). Daarnaast actief aan de zijde in de familie-onderneming voor alle voorkomende zaken die de DGA en zijn familie dienen. We hebben immers ervaring met het inrichten van digitale administraties, personele aangelegenheden, kredietconvenanten, betalingsverkeer en internationale handel.

 

Verder ook de schakel naar bijvoorbeeld voordelige en innovatieve energiecontracten en internationale E-Commerce oplossingen.

 

Directe lijnen

 

Wij zijn een klein team met een grote motor. Altijd zullen wij het directe contact met u houden voor de reguliere werkzaamheden maar ook bij problemen, vragen en ideeën. Ja graag zelfs.

Onafhankelijk

 

Wij staan aan uw zijde en streven met u hetzelfde doel na. Uiteraard respecteren wij bestaande en historische dienstverleners van u maar zullen altijd een gezonde kritische houding aannemen zoals het een goed ondernemer ook betaamt.

Facilitas Family Office B.V.